реклама

реклама

«Черкаський Дніпро» після появи головного тренера на кромці поля звів до нічиєї матч проти одного з лідерів чемпіонату Грузії.

Нагадаємо, що під кінець першого підготовчого збору, який проходив в Україні, «Черкаський Дніпро» провів чотири контрольних поєдинка під орудою нового керманича, в кожному з яких здобув перемогу із загальним рахунком 14:1.

Перший тиждень навчально-тренувального збору у Туреччині черкащани провели за відсутності свого очільника - Вадим Євтушенко переніс операцію по видаленню апендициту, після якої відновлювався у Києві. За його відсутності діями гравців на тренуваннях та матчах керував Сергій Процюк. Мабуть, що відсутність головного тренера вплинула на його підлеглих, і вони програли перший товариський матч угорській команді «Болмозуйварош» з рахунком 0:1.

З таким же рахунком завершився перший тайм матчу проти «Динамо» (Батумі). Аж ось, під час перерви, до команди приєднався Вадим Євтушенко - головний тренер одразу з літака помчав на стадіон, де відбувалась гра. З його появою дії команди стали зовсім іншими - другий тайм пройшов за переваги «Черкаського Дніпра». Зрештою, Олександр Ковпак зрівняв рахунок і виборов нічию 1:1 для нашої команди. Подивимось, якими будуть результати черкащан в наступних матчах - в Туреччині нашим хлопцям залишилось зіграти ще тричі.

Про це повідомили в прес-службі «Черкаського Дніпра».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100