реклама

реклама

Група осіб, які раптово з’явилися сьогодні на території ПАТ Черкасиобленерго, виявилися киянами. Це зясувалося після встановлення осіб за документами, поінформував на сьогоднішній прес-конференції керівник ГУНП Черкаської області Валерій Лютий.

cherkasyoblenergo-e1486977354782

- Коли на місце виїхали представники патрульної поліції, то побачили близько 20 осіб, які перешкоджали проходженню акціонерів на підприємство. Їм зробили зауваження дати можливість проходити людям, проте невідомі особи не реагували. Тому на місце події були викликані ще декілька патрулів. Також прибув наряд слідчо-оперативної групи. Все було задокументовано, зафіксовано. Потім особам запропонували під’їхати в черкаський відділ поліції. Там з’ясувалося, що громадяни не є жителями Черкащини. Усі вони кияни. Їх особи встановлені, – зауважив Лютий.

Він поінформував, що спершу особи говорили, що знаходяться біля підприємства, бо виконують рішення суду. Але їм було роз’ясненої, що рішення суду можуть виконувати лише державні виконавці. Опісля вони не могли дати відповідь, з якою метою там знаходилися.

– По кожному була зроблена перевірка. Встановили, до декілька з групи осіб – студенти. Лише один з громадян був місцевим жителем, який мав радіостанцію. Старший з групи – киянин – теж мав радіостанцію. Вони могли зв’язуватися, щоб координувати дії. Після встановлення осіб їх було відпущено, – пояснив Лютий.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров 13.02.2017 22:15
Тітушки у новому варіанті?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Петрович 13.02.2017 20:25
Якби у нас в країні був би прийнятий Закон "Про боротьбу з рейдерством", то таких київських "варягів" значно б поменшало. І було б ті що з радіостанціями - організатори (керівники) по кілька років ув'язнення, студентам - по 15 діб з підмітанням міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100