реклама

реклама

12 лютого 2017 року відбувся черговий рейд на території орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський». Разом із спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області працював водний патруль патрульної поліції міста Черкаси.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник начальника ДЕІ у Черкаській області Олександр Позняков.

О 22-00 працівниками водного патруля були затримані два черкащанина, що тільки-но приступили до встановлення браконьєрської сітки. При собі порушники мали знаряддя для незаконного вилову водних живих ресурсів — бур, плешню, пристрій для підльодного заводу сіток, сітку довжиною 70 метрів та висотою 2,5 метрів.

На місце події був викликаний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області, який склав два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП. Вилучене знаряддя браконьєрів здано під охорону.

Державна екологічна інспекція попереджає «любителів» браконьєрської риболовлі про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення «Липівський».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 13.02.2017 22:22
Бракон'єри повинні пам'ятати- нічний дозор не спить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100