реклама
Sucurity Police

реклама

Першочергові завдання дав голові Смілянської РДА очільник області. Юрій Ткаченко сьогодні представив новопризначенця колективу місцевої адміністрації, райради та сільським головам.

Своїм розпорядженням від 8 лютого Президент України призначив Олександра Беззубого головою Смілянської РДА. Він переміг у конкурсі на цю посаду.

– Об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету, мобілізація ресурсу на ремонт доріг – ці завдання серед першочергових у нового керівника району, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Окрім того, маємо обласні програми у сфері охорони здоров’я та освіти. З огляду на це, в районі має бути забезпечена реалізація визначених заходів. Це і закупівля «швидких», і створення кабінетів «Здоров’я жінки» на базі лікувальних закладів, і формування опорних та інноваційних шкіл тощо. Словом, завдань новий голова РДА отримав багато. Але найголовніше – працювати задля жителів Смілянщини, вони мають бачити результат.

Додамо, що Олександр Беззубий родом із Городища. Закінчив Київський національний торговельно-економічний університет за напрямом «Облік і аудит». Попереднє місце роботи – начальник відділу державних закупівель Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Про це повідомили на сайті Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Роман 16.02.2017 12:19
Ну а этот клоун в очках,что там делает?А наверное выступает в роли смотрящего,чтоб ы ткаченко не перегнул палку,давая завдання Беззубому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 ввв 14.02.2017 19:14
а причому тут Ткаченко ? Йому завдання Рудик мабуть вже поставив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 депутат 14.02.2017 18:58
Та в нас одні грамотні і толкові при владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Панас 14.02.2017 14:06
Толкового, по причехе видно. Прямо звідти..... з "Гарварда"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 федор принципиальный 14.02.2017 09:13
Интересно-грамотного,толк ового или как всегда -своего дружбана ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100