реклама

реклама

Дві ДТП, у яких постраждали пішоходи, сталися на вихідних у Смілі та Смілянському районі, інформує відділ безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області.

56d704c81769b

11 лютого близько 17.00 год. у Смілі по вулиці Стаханова водій автомобіля «ГАЗ 33021», 51-річна місцева жителька, не вибрала безпечної швидкості руху, не справилась з керуванням та скоїла наїзд на пішохода – 29-річну жительку м. Сміла, яка переходила проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритого та закритого перелому кісток гомілки правої ноги. Госпіталізована до Смілянської міської лікарні.

12 лютого близько 18.50 годин в селі Костянтинівка Смілянського району по вулиці Центральній водій автомобіля «Опель Кадет», 39-річний житель м.Сміла, скоїв наїзд на пішохода – 24-річного жителя Смілянського району, який рухався по краю проїжджої частини та раптово вийшов на дорогу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, садна обличчя і рук та в стані алкогольного сп’яніння був госпіталізований до Смілянської ЦРЛ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100