реклама

реклама

Цього року плануємо значно покращити інфраструктуру Черкаського стадіону. Про це на ФБ-сторінці повідомив заступник міського голови Сергій Гура.

– Вже у квітні, щойно стабілізуються погодні умови, маємо розпочати роботи з облаштування запасного футбольного поля. Як основне покриття плануємо використати натуральну траву з системою внутрішньої газонної аерації. Встановимо трибуни для глядачів.  На цей проект передбачено 3 млн 700 тис. грн. коштів із державного та міського бюджетів. Також на стадіоні триває підготовка поля для команди І-ї ліги “Черкаське Дніпро”. До речі, перша гра цього сезону відбудеться вже 16 березня. Приходьте підтримати команду!

2_735

Сам Юрій Гончаров повідомив, що серед планів на 2017 рік – облаштування поля зі штучним покриттям розміром 60х40м, де можна буде проводити змагання дитячо-юнацької футбольної ліги. Його можна буде використовувати і для гри в міні-футбол. Також директор стадіону домовляється з концерном "Кока-кола" про облаштування найбільшого в місті ігрового містечка, де можна буде грати в шахи, шашки, настільний теніс.

– Задоволений роботою нинішнього керівника стадіону Юрія Гончарова – говорить Сергій Гура. – За час перебування його на посаді: відкрито Центр першочергової, медичної та реабілітаційної допомоги для спортсменів області та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, відремонтовано хол та адміністративні приміщення, створено електронний музей історії стадіону, обладнано роздягальні.

Нагадаємо, що Юрій Гончаров очолює КП “Центральний стадіон” м. Черкаси з 26 чересня 2016 року. До цього він працював заступником міського голови Черкас.

Про це інформує сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 блазень 14.02.2017 21:22
Воно ж було, в часи СРСР :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Оверко 14.02.2017 21:01
А робити критий стадіон, що вже передумали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100