реклама
Sucurity Police

реклама

Колектив Черкаського жіночого кризового центру напередодні Дня святого Валентина провів інформаційний захід на підтримку Стамбульської конвенції. Так жінки взяли участь в акції #КонвенціюУПодарунок, ініційовану Amnesty International в Україні.

Ратифікація цього документу Україною стане запорукою подальшого реформування законодавства в частині протидії домашньому насильству та насильству стосовно жінок та свідчитиме про серйозність намірів держави наблизитися до міжнародних стандартів захисту прав людини.

_MG_8762

Представники Жіночого кризового центру у Черкасах закликали перехожих та проїжджаючих повз вимагати ратифікацію конвенції у подарунок на День святого Валентина. Ця акція має на меті привернути до проблеми увагу громадськості. Кризові центри для жінок створюватимуться та існуватимуть з підтримкою на законодавчому полі у разі підтримки конвенції. Поки що кризові центри тримаються на ентузіазмі громадських організацій, які їх створюють.

Черкаський жіночий кризовий центр при БО “Черкаська мережа” існує з серпня 2014 року.

_MG_8770

Довідкова інформація.

Стамбульська конвенція (Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами) передбачає забезпечення поваги правоохоронних органів до потерпілої особи щодо звернень, котрі стосуються випадків насильства; ізоляцію кривдника від потерпілої особи й гарантування їй безпеки; забезпечення належного та ефективного розслідування заяв потерпілих та справедливий розгляд справи у суді; гарантію комплексної допомоги потерпілій особі й належне покарання кривдника, створення національної лінії телефону довіри.

Прес-служба БО “Черкаська мережа”

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Юля 15.02.2017 22:14
А звідки ваша така обізнаність про трасовичок, плечових і місцях збору, прохожий і 007?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 007 15.02.2017 10:04
Де акція проходила? Район "літака" Черкаси, чи кільце м.Сміла? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 прохожий 15.02.2017 09:58
Це плечові чи трасовички?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100