реклама

реклама

В одному із сіл Катеринопільського району місцевий мешканець поцупив металеві конструкції з автомобільного моста, чим завдав збитків на суму понад 30 000 гривень. За свої протиправні дії чоловік може потрапити за грати на три роки, повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Черкаській області.

kak_fizlicu_sdat_lom_chernih_i_cvetnih_metallovmetallolom_v_belarusi До Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення, що невідома особа викрала металеві конструкції з автомобільного моста в одному із сіл району. Завдано матеріальної шкоди громаді села на суму понад 30 000 гривень. Дану подію було зареєстровано та направлено на місце події слідчо-оперативну групу.

Працівники поліції почали відпрацьовувати місцеві пункти прийому брухту. В одному з пунктів сусіднього села були помічені розшукувані деталі. Працівниця приймальника повідомила, що дані предмети їй приніс мешканець сусіднього села.

Правоохоронці завітали за адресою проживання 22-річного чоловіка, на якого вказала жінка. Він зізнався в скоєному та розповів, що проходячи по мосту помітив погано прикріплені металеві деталі. Він їх повідривав та здав за 40 гривень на брухт в сусідньому селі.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За крадіжку металевих конструкцій чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Позиція 15.02.2017 15:18
Насправді чоловік вчинив дрібну крадіжку і повинен бути притягнутий до адміністративно ї відповідальност і - штрафу, але це не вигідно поліції тому, що їм потрібні показники розкриття злочинів. От і відкривають кримінальні правопорушення за фактами дрібних крадіжок. Причому тільки у тих випадках, де крадії встановлені і є простими пересічними громадянами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сидоров 14.02.2017 21:05
Збитки на 30000 гр. А здав на(по) 40 гр.Чи журналіст некомпетентний, чи щось наплутано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Громадянин 14.02.2017 19:46
Співвідношення - 40 грн. і 30000 грн. Щось тут не те. На бідолагу поліціянти намагаються списати ледь не всю вартість мосту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100