реклама
Sucurity Police

реклама

Баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" зазнав учора нищівної поразки у Дніпропетровську від «Дніпра» -  84 : 54.

 Стівен Буртт виграв двобій у Вілла Соломона, а «Дніпро», потужно провівши другу половину матчу, здобув яскраву перемогу над «Черкаськими Мавпами» з рахунком 84-54.

Травма перешкодила повноцінній грі найпотужнішого гравця "Черкаських мавп" Вілла Соломона

Травма перешкодила повноцінній грі найпотужнішого гравця "Черкаських мавп" Вілла Соломона



Після того, як гості в дебюті першої чверті повели 5-4, Денис Журавльов узяв тайм-аут, і Микола Вільховецький майже одразу реалізував триочковий кидок, вивівши свою команду вперед. Утім, надалі жодна з команд не могла відірватися на недосяжну відстань. Тож першу половину гри, яка завершилася за мінімальної переваги «Дніпра» (34-33), суперники завершили майже з ідентичними показниками. Про це інформує сайт Суперліги.

Перелом у грі відбувся в третій чверті, яку, незважаючи на травму Максима Корнієнка, дніпряни виграли з рахунком 27-10, довершивши розгром суперника протягом заключних десяти хвилин. Результативну гру в складі господарів демонстрував не лише Стівен Буртт, а й Данило Козлов, чиї триочкові кидки стали важливим внеском у перемогу.

Стівен Буртт став найрезультативнішим гравцем матчу, відзначившись 21 очком і 4 передачами. 17 очок і 4 підбирання на рахунку Данила Козлова. По 10 очок команді господарів принесли Олексій Щепкін і Микола Вільховецький. Максим Корнієнко до 7 здобутих очок додав 12 підбирань.

По 11 очок у складі «Черкаських Мавп» здобули Вілл Соломон, який через травму достроково завершив матч, і Войдан Стояновскі. 10 очок на рахунку Олександра Неруша.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100