реклама

реклама

У законі «Про дорожній рух» відбудуться зміни щодо терміну дії водійського посвідчення. А особливу увагу звернуть на проходження медичного огляду, що включатиме в себе підтвердження психофізичного стану людини, який впливає на здатність безпечно користуватися автомобілем. Про це йдеться на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області

U-fokusi-pidgotovka-vodiyiv-400x300

Зміни пов’язані з видачею у майбутньому єдиного типового посвідчення водія, що відповідає європейським вимогам, та встановленням мікрочіпів, для того, щоб підвищити рівень захищеності від підробок.

Планується створити додаткові категорії, терміном дії від 5 до 15років.  А після завершення дії, потрібно буде пройти медичний огляд, для перевірки своєї психофізичної відповідності.

Але в процесі напрацювання виникають питання щодо перевірки практичних та теоретичних навичок водіїв, щоправда це стосуватиметься виключно профільних категорій.

Щодо водіїв які мають посвідчення з терміном дії 30, 50 років та безстрокові, зможуть користуватися посвідченням відповідно до вказаного у них терміну.

В МВС запевняють що усі законодавчі ініціативи знаходять на стадії розробки, тому будуть ретельно підготовлені.

Разом з тим, дехто з водіїв уже негативно ставиться до можливих нововведень.

Сергій Ружен водій з досвідом водіння3 роки говорить: «Наші чиновники уже не знають як ще можна нажитись на звичайних людях. Вони не знають чим їм зайнятись там у Верховній Раді, от і створюють всілякі «дурнуваті» додатки до закону. Краще б так за дороги турбувались, та ремонтували їх!»

Віктор Шаповал

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Онуфрий 15.02.2017 09:21
Нету на вас Булатецкого,он бы вам твари показал,куда идти с вашими новшествами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Водолаз 14.02.2017 14:41
дороги робіть! краще буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Ох 14.02.2017 14:37
Що ви хочете, шантрапа 90-х прийшла до влади.
А там був девіз "З ПАРШИВЫХ ОВЕЦ ХОТЬ ШЕРСТИ КЛОК"

А ви гадали що вони будуть себе стригти ?
Це неприродньо і до того ж себе стригти погана прикмета.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Водій зі стажем 35 років 14.02.2017 14:06
Дійсно, чиновниками все це робиться лише реально з однією метою - як додатково стягнути з людей кошти і заробити на цьому через підконтрольні їм структури! Вони думають, що люди цього не розуміють. Розуміють, і ще, як добре розуміють! Краще б чиновники думали як поліпшити стан доріг та зробити їх безпечними для учасників дорожнього руху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100