реклама
Sucurity Police

реклама

Невідомий різкий запах налякав напередодні учнів черкаської школи №18, що по вулиці Нечуя-Левицького, 12. Підозрюючи ймовірність отруєння небезпечними хімічними речовинами, до освітнього закладу викликали працівників ДСНС, Держпродспоживслужби та "швидку". Що то було, батькам дітей так і не пояснили. тож мама одного із школярів звернулася до сайту vikka.ua.

"Зі скаргами на утруднене дихання і головний біль кількох дітей забрала "швидка". У лікарні був поставлений діагноз: отруєння невідомими хімічними речовинами. За інформацією від дітей, у школі (на 2-му поверсі старого корпусу) був жахливий різкий запах. 10 лютого відвідуваність у школі склала 50%. Досі немає жодної інформації. Все на рівні чуток", – пише мама школяра (своє ім'я просить не називати).

Те, що такий інцидент мав місце, підтверджує очільник департаменту освіти та гуманітарної політики міськради Ігор Волошин.

"Директор школи Василь Грищенко повідомив про те, що був відчутний якийсь запах в одному із приміщень школи. Він відреагував та викликав необхідні служби: ДСНС та Держпродспоживслужбу. Ті, у свою чергу, нічого не виявили. Ми тримаємо ситуацію під контролем", – зазначає Ігор Волошин.

Він також наголошує, що здоров'ю дітей нічого не загрожує та на відвідуваність школи інцидент не вплинув.

"У школі був виявлений запах речовини невідомого походження, схожий на хлор. Ті прилади, які є в ДСНС і в лабораторному центрі, нічого не виявили – концентрація речовин у повітрі була нижчою допустимого порогу", – пояснює в. о. начальника Держпродспоживслужби у Черкасах Василь Крук.

Він також припускає, що цю речовину до школи могли принести самі діти, аби зробити шкоду.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сидоров 14.02.2017 20:16
Ну , ми також , будучи школярами, бешкетували. Запалювали димовухи, зроблені з кінострічок.Стріляли ключами із сіркою.Влаштовували вибухи з ацетиленом.Знайшли патрони гвинтівочні у лісі і за школою у ярку кинули у багаття.Переполоху було і сміху.І стінка на стінку ходили.Усяке було. Але виросли , наскільки мені відомо практично усі нормальні люди, деякі і відомі.Є що згадати з дитинства. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Каврай 14.02.2017 17:06
Грщенко зажигає!
Готується до евакуаціі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100