реклама

реклама

У питанні блокади окупованої частини Донбасу не обходиться без політики, заявив у ефірі телеканалу «112 України» обраний від Черкащини народний депутат – член фракції БПП «Солідарність» Сергій Рудик.

Рудик

«Два роки ситуація (з контрабандою товарів, – ред.), якщо не влаштовувала частину моїх колег, то принаймні вони голосно про це не заявляли. І так само, спілкуючись з людьми, і пояснюючи свою позицію, я кажу: я проти блокади в частині, яка не дозволяє провозити рідкісні сорти вугілля, які використовують наші ТЕЦ», – наголосив пан Рудик.

На його думку, якби два післямайданівські уряди перевели електростанції на інші види вугілля, можливо, все було б набагато простіше: тоді України могла б закуповувати вугілля в Південно-Африканській республіці, в Новій Зеландії або брати його в західних регіонах нашої держави.

«Але зараз ми маємо надзвичайно холодну зиму», – нагадав нардеп. Якщо торік автодорівці ремонтували дороги до кінця грудня, бо трималася приблизно нульова температура, то цьогоріч перший сніг випав на початку листопада, а з перших чисел грудня тримається дуже низька температура.

«Чому (блокада, – ред.) саме зараз? Багато експертів уже починають доходити думки, що тут не обходиться без якихось політичних речей: привернути увагу, розхитати ситуацію, довести її до абсурду, розхитати все, що можна розхитати», – зазначив Сергій Рудик.

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 Роман 15.02.2017 15:22
Эта политическая проститутка ещё голос подаёт.рудик ПНХ.Вот благодаря таким шавкам,которые ложатся под любую власть и отстаивают её(власти)интер есы до тех пор пока она(власть)ещё сильна.С приходом новой власти уверен,что эти рудики уже будут вылизывать у тех,кого сейчас пытается поносить.Гнида!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гуру 15.02.2017 12:36
Давайте звяжемо Рудика!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 депутат 15.02.2017 12:30
Якщо болить палець, ну не можна руку відрізати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100