реклама
Sucurity Police

реклама

Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірал Ігор Воронченко та виконавчий продюсер «МКК Фільм Сервіс» Олексій Карпенко на зустрічі в Одесі домовилися про підтримку з боку ВМС Збройних сил України зйомок воєнної драми Тимура Ященка «Черкаси: Перший бій», інформує «Zaxid.net»

15338679_943298255805991_4585695357223078542_n

Художня картина «Черкаси» розповість про мужній опір екіпажу однойменного морського тральщика під час анексії Криму у 2014 році. Її зніматимуть українська кінокомпанія «МКК Фільм Сервіс» спільно з польською кінокомпанією «Кадр» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У центрі фільму – історія Мишка та Лева, двох хлопців із сільської місцевості України, які за різних причин опиняються на військовому кораблі, дислокованому в кримському озері Донузлав.

У березні 2017 року має розпочатись робота з побудови декорацій, а безпосередньо зйомки, місцями яких обрані локації у Очакові та Одесі, пройдуть у квітні-травні.

«Цим фільмом ми прагнемо відтворити в хронологічній послідовності всю історію, яка відбувалась з морським тральщиком «Черкаси», а головне – через кіномистецтво відобразити незламність, відданість рідній країні вітчизняних військових моряків», – зазначив Олексій Карпенко.

Віце-адмірал Ігор Воронченко під час зустрічі наголосив на важливості кінематографічного відтворення мужніх вчинків, вірності присязі особового складу ВМС України, проявлених ними під час анексії Російською Федерацією Криму.

Здача стрічки запланована на лютий 2018 року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100