реклама

реклама

За ініціативи Управління Держпраці у Черкаській області та допомоги Черкаського обласного управлінням лісового та мисливського господарства для посадових осіб та працівників державних лісогосподарських підприємств заплановано проведення виїзних інформаційно-роз’яснювальних семінарів з питань підвищення рівня охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійних захворювань.

Карпенко Сінько Золотоноша ЛГ 3-обр

Перший семінар відбувся 8 лютого у ДП «Золотоніський лісгосп», до складу якого входять п’ять лісництв: Вільхівське, Деньгівське, Великобурімське, Прохорівське та Ліплявське.

У вступному слові заступник начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Рижков відзначив актуальність питань безпеки праці, поліпшення умов праці, профілактики виробничого травматизму працівників лісового господарства та доповів про роботу підприємств управління в цьому напрямку.

Начальники відділів Управління Держпраці у Черкаській області Анатолій Карпенко та Андрій Сінько доповіли про стан травматизму в галузі, проаналізували обставини, причини і наслідки нещасних випадків на виробництві. Анатолій Карпенко навів статистичні данні щодо стану травматизму в Черкаській області та загалом в Україні у 2016 році та порівняв показники з минулим роком. Андрій Сінько звернув увагу на характерні порушення вимог охорони праці, які виявлено під час здійснення заходів державного нагляду на підприємствах галузі.

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Черкаській області Анатолій Фурса ознайомив зі змінами у законодавстві про працю. Наголосив на важливості офіційного працевлаштування для громадян та повідомив про відповідальність за порушення трудового законодавства.

Фахівці провели консультаційну роботу щодо дотримання вимог чинного законодавства, відповіли на запитання працівників лісництв.

Учасники заходу високо оцінили можливість безпосереднього спілкування з представниками Управління Держпраці, подякували за запрошення на семінар та висловили бажання взяти участь у наступних інформаційно-роз’яснювальних заходах.

Сектор зв’язків зі ЗМІ Управління Держпраці у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100