реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащан запрошують на громадські слухання щодо забудови Соснівки у Черкасах. Відбудуться громадські слухання у неділю, 19 лютого, у будинку Кулика о 14-00.

Також у мережі з’явилось відео-запрошення на громадські слухання, у якому активіст, колишній член виконкому Дмитро Кухарчук закликає небайдужих до питання Соснівки прийти на громадські слухання.

- Сьогодні влада хоче забудувати Соснівку, вирубати всі ліси і зробити елітний житловий район. Запрошую на громадські слухання, де відбудеться доленосний момент, - наголосив Кухарчук.

Для того, аби взяти участь у громадських слуханнях, необхідно мати з собою паспорт.

Нагадаємо, 24 січня пройшли громадські слухання з питання можливої забудови Соснівки багатоповерхівками в Черкасах, які не мають юридичної сили. Це з’ясувалося на заході в будинку культури ім. Івана Кулика, куди прийшло близько трьох сотень черкащан (але зареєструвалось трохи більше 200) висловити свою позицію.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 О.ЧУПРИНА 15.02.2017 18:12
Передаю Прочерку електронною поштою тексти мїх заяв з цього приводу до голови обласної ради та Міністра екології.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 ДЖЕКО 15.02.2017 14:23
Ну "новий виток в історії України", це, Ви, Дмитре, загнули, а в цілому, дуже правильний заклик прийти, бо ...дота позганяє своїх, для них 300 чол. не проблема. Дай Бог, Вам, Дмитре, не продатися за 30 срібняків, як продалися багато до Вас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100