реклама
Sucurity Police

реклама

Зброю та наркотики чоловік зберігав у власній квартирі. Виявлені речові докази вилучено та направлено на дослідження.

PM222image002

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання, працівники кримінальної поліції Корсунь-Шевченківського відділення поліції, отримали інформацію про те, що в одній з квартир міста, місцевий мешканець зберігає наркотики. Під час проведення санкціонованого обшуку, в помешканні підозрюваного, було виявлено та вилучено велика кількість поліетиленових пакетів заповнених речовиною темно-зеленого кольору загальною вагою 400 грам. Крім того, в ході обшуку, було виявлено та вилучено металевий предмет схожий на булаву та рушницю.

Як пояснив сам 32-річний підозрюваний, коноплю назбирав сам для власного вжитку, а булаву зробив як сувенір. Рушницю купив два місяці тому у невідомого за 200 гривень.

PM100image003

Наркотичну речовину та знайдені речові докази направлено на дослідження. Корсунь-Шевченківськими слідчими відкрите кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За дане правопорушення чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100