реклама

реклама

13 лютого ц.р., у переддень Дня закоханих, до Канева завітали із концертом фіналісти шоу «Х-фактор» та переможець «Голосу країни».

Захід відбувся за сприяння Української Громадської Ради й відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради.

Молоді й талановиті виконавці: Ігор Грохоцький, Влад Ульянич, Аліна Ромашкіна, Артур Логай та MC Razq дарували глядачам як власні пісні, так і світові хіти.

У залі зібралася переважно молодь, яка свого часу вболівала за своїх улюбленців під час популярних шоу. Утім, було й старше покоління  поціновувачів сучасної української та зарубіжної музики.

Утім, приїхали юні «зірки» до Канева не просто поспівати, а з благородною метою – зібрати кошти на лікування 11-рiчного хлопчика Єгора з міста Канів. Таким чином організаторам вдалося зібрати 2527 гривень, які, сподіваємось, допоможуть видужати маленькому канівцю.

Також під час концерту переможець «Голосу країни» Ігор Грохоцький, користуючись нагодою, анонсував свій сольний концерт, з яким планує приїхати до нашого міста наприкінці квітня ц.р., і запросив усіх бажаючих.

Про це повідомили в Канівській міськраді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100