реклама
Sucurity Police

реклама

Представники Черкаської єпархії УПЦ Київського патріархату взяли участь у XV Всеукраїнському з’їзді православної молоді, який відбувся 11-12 лютого в актовій залі Київської православної богословської академії на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. Про це повідомляє прес-служба Черкаської єпархії.

DSC_0563

Головна тема заходу: «Християнське подружжя: пережиток минулого, традиція чи надія на спасіння». Благословив та привітав учасників з'їзду Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. На пленарному засідання були присутні єпископи та священики УПЦ КП, представники влади, керівники єпархіальних відділів у справах молоді, воїни АТО та православна молодь з усіх куточків України.

З благословення митрополита Черкаського і Чигиринського Іоанна делегацію Черкаської єпархії очолив керівник єпархіального відділу у справах молоді ієрей Василій Паплик.

По завершенні пленарного засідання делегати з'їзду взяли участь у роботі в секціях на яких були запропоновані різні теми для обговорення. Також учасники заходу спільно помолилися в Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі. Захід завершився святковим концертом від учасників з'їзду.

Представники Черкаської єпархії УПЦ КП

Представники Черкаської єпархії УПЦ КП

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100