реклама

реклама

3 березня у Черкасах проведуть громадське обговорення щодо перейменувань у місті. Про це повідомили на сайті Черкаської міськради.

А саме розглядатимуться такі питання:

- щодо найменування провулків на території обласної благодійної організації учасників війни, ветеранів праці та пенсіонерів ВАТ АЗОТ;

- щодо перейменування скверу «Молодіжний» на сквер «В’ячеслава Чорновола».

Організатор громадського обговорення: Черкаський міський голова Бондаренко А.В.

Строк, місце та час проведення заходів, спосіб подання пропозицій (зауважень):

Пропозиції (зауваження) подаються в письмовій чи електронній формах до відділу підтримки громадянського суспільства: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 701; тел. 32-84-45, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Термін прийняття пропозицій до 24.02.2017.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

Круглий стіл «Щодо найменування провулків на території обласної благодійної організації учасників війни, ветеранів праці та пенсіонерів ВАТ АЗОТ та перейменування скверу «Молодіжний» на сквер «В’ячеслава Чорновола», за участі науковців та громадськості відбудеться 03.03.2017 о 15-00 (час проведення заходу може бути уточнено).

Місце проведення: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 206

За довідками звертатись за тел. 32-84-45.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100