реклама

реклама

Черкаський лісгосп оголосив дитячий конкурс на кращий проект озеленення території шкільного подвір'я. Участь у конкурсі братимуть учні шкільних лісництв, що навчаються у  Геронимівській загальноосвітній школі I-III ступенів  та Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №29.

Про це повідомили в управлінні лісового та мисливського господарства України в Черкаській області.

Головна мета заходу – формування екологічної свідомості молоді, виховання любові та дбайливого ставлення до природи й навколишнього середовища, поглиблення знань з основ лісівництва.

Як повідомив головний лісничий Черкаського лісгоспу Станіслав Левицький, конкурс вже стартував і триватиме до 1 березня 2017 року. Проекти виконуватимуться школярами середньої і старшої ланок на аркушах довільної форми у вигляді малюнків. Переможців у кожній школі визначить конкурсна комісія, яка складатиметься з лісівників та вчителів.

Основні критерії, що будуть враховані при відборі проектів, – естетичність, доцільність, композиційна майстерність та оригінальність ідеї.

"Саме учні шкільних лісництв завжди активно підтримують усі лісівничо-природничі акції, заходи та конкурси, що ми проводимо. Цього разу у дітей є прекрасна нагода допомогти своєму навчальному закладу та зробити його територію кращою й зеленішою. Школярі готуватимуть проекти озеленення, а ми, після визначення робіт-переможців,  допоможемо втілити ці проекти в життя вже  навесні цього  року", – зазначає директор Черкаського лісгоспу Андрій Пустовіт.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100