реклама

реклама

На Черкащині більше як 7,6 тис. витягів із ДЗК замовлено через електронний сервіс. Про це повідомили в управлінні Держгеокадастру Черкаської області.

Онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру», що запроваджена в липні 2015 року, в Черкаській області скористалося 7625 осіб. Лише цього року завдяки інтернету витяги замовили 520 черкащан.

Найбільше, як і раніше, онлайн-послугою користуються жителі Корсунь-Шевченківського району – 3321 замовник,  Уманського району й м. Умані (529), Черкаського району й Черкас – (556), Городищини – 523 й Тальнівщини – 467 осіб.

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Отримати готовий документ громадяни можуть у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обрали самі ж під час замовлення.

Сервіс також дозволяє здійснити оплату за допомогою електронного платіжного засобу. Вартість послуги становить 80 гривень. Отримані кошти зараховуються до державного або відповідного місцевого бюджету.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100