реклама

реклама

У середу, 15.02.2017, на виконання вимог ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» заступник прокурора Черкаської області Олександр Мироненко відвідав Черкаський слідчий ізолятор. Під час обходу, його супроводжували начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Олександр Підліснюк та начальник Черкаського слідчого ізолятора Роман Дяченко.

Изображение 2 011

Заступник прокурора області перевірив дотримання конституційних прав засуджених осіб на належне медико-санітарне та матеріально-побутове забезпечення.

Також, Олександр Мироненко провів особистий прийом засуджених та поспілкувався з останніми щодо умов їх утримання, пропонував висловити скарги чи побажання стосовно дій адміністрації установи попереднього ув’язнення, надав роз’яснення положень чинного законодавства за зверненнями ув’язнених.

Крім того, оглянув цехи їдальні, якість приготування їжі та медичну частину вказаної режимної установи. Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Панас 17.02.2017 10:48
Уважно подивіться і щось треба поліпшити. Від прокуратури до сізо тільки один невірний крок. Пам'ятайте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100