реклама

реклама

Профільна комісія міської ради розглянула проект рішення, який допоможе освоїти кошти, передбачені облрадою для реконструкції полігону твердих побутових відходів у Каневі.

Про це інформує спеціальний кореспондент «Kanos».

FetchOptImg.ashx

Зокрема, під час засідання комісії з питань ЖКГ, її члени обговорили проект рішення, який підготував очільник депутатської фракції ВО «Свобода» Юрій Гамалій.

«Внесення змін в обласну Програму охорони навколишнього природного середовища – це лише перший крок до реалізації проекту реконструкції канівського сміттєзвалища. Для того, щоб справді ці кошти були виділенні із обласного бюджету та освоєнні, міським депутатам та чиновникам також необхідно докласти зусиль», - зауважив Юрій Андрійович.

Саме тому він і розробив проект рішення, який покликаний визначити подальші кроки для реконструкції полігону твердих побутових відходів.

В ході обговорення даного проекту рішення депутати одноголосно відзначили необхідність проведення окреслених кроків. Більше того, було озвучено ряд доповнень, а також вирішено привести у відповідність робочу документацію, внести зміни у місцеву програму та створити робочу групу, яка буде займатися питанням реконструкції полігону твердих побутових відходів.

Також, у перспективі, депутати обговорили необхідність замовлення та виготовлення проекту відповідної реконструкції і його оплатити за рахунок коштів міського бюджету. Однак, це питання було вирішено залишити для вивчення робочої групи, яка має запрацювати уже незабаром.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що на реконструкцію канівського полігону твердих побутових відходів передбачили 6,7 млн.грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100