реклама
Sucurity Police

реклама

Виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» відбулася у позашкільному навчальному закладі «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР. Вихованці відділу декоративно-прикладної творчості презентували на тематичний захід близько 80 авторських виробів у двох номінаціях: «декоративно-ужиткове мистецтво» та «образотворче мистецтво» відповідно до трьох вікових категорій: 6-10 років, 11-15 років, 16-18 років.

2

Захід проводиться з метою художньо-естетичного виховання дітей та підлітків, підтримки та розвитку образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, залучення вихованців до розуміння прекрасного в навколишньому середовищі, сприяння реалізації творчих задумів підростаючого покоління.

Кращі роботи юних черкасців візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка відбудеться в КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

6

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100