реклама

реклама

Представник Українського державного центру міжнародної освіти в Азербайджані та багаторічний партнер Черкаського державного технологічного університету Айдин Новрузов 16 лютого виступив із презентацією перспективної програми подвійних дипломів у стінах вишу, повідомляє прес-служба ЧДТУ.

ee56eac8d8d259ce44cade251a2f828b_XL

Сьогодні питання залучення іноземних студентів на навчання до українських вишів набуває особливої актуальності. Подвійні дипломи — це спільні програми українських і зарубіжних вузів, які дають можливість як українським так і іноземним студентам проходити навчання у двох вищих навчальних закладах, здобувати поглиблені міжкультурні знання та отримати два дипломи державного зразка. Саме про це йшлося на зустрічі.

– Ми всі добре розуміємо важливість міжнародної співпраці, адже тісне партнерство не лише підвищить рейтинг нашого навчального закладу, а й значно збагатить наш освітній досвід, – зазначив ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.

– Здобуття освіти за програмою подвійного диплому дає явні конкурентні переваги випускникам, оскільки вони набувають компетенції необхідні для успішної професійної діяльності, – переконаний Айдин Новрузов.

Оскільки спеціальності Азербайджанського технологічного університету тісно переплітаються зі спеціальностями ЧДТУ, то експертній групі не буде складно узгодити міжнародну програму, за якою студенти здобуватимуть освіту та отримають можливість стати власниками двох дипломів.

– Отримавши досвід співпраці за програмою подвійних дипломів з одним навчальним закладом, можна сміливо рухатися далі розширюючи мережу професійних зв’язків,– наголосив Олег Григор.

Наприкінці зустрічі ректор ЧДТУ привітав Айдина Новрузова з присвоєнням звання «Почесний професор ЧДТУ». Олег Григор урочисто вручив гостеві професорську мантію та атестат почесного професора ЧДТУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100