реклама

реклама

Під час громадських слухань з питань забудови у Соснівці, запланованих на 14.00 в неділю (19 січня), в черкаському Будинку культури ім. Івана Кулика буде вжито заходів задля безпеки учасників слухань.

1431623447053748700 Як повідомили «Прочерку» в міськвиконкомі, з метою забезпечення підвищеного рівня безпеки всіх присутніх у будівлі міського Будинку культури ім. Івана Кулика та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення загальноміських громадських слухань правоохоронними органами міста буде здійснено перевірку всіх присутніх на предмет наявності будь-якої зброї та інших підозрілих речей.

Виконавчий комітет Черкаської міської ради сподівається на розуміння з боку учасників слухань.

Раніше у міській владі закликали учасників слухань до цивілізованої поведінки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+12 #3 Каврай 19.02.2017 11:26
Сьогодні зчеплять дві групи місцевоі братви,яку ми привели до влади. Реально,обидві хочуть дерибану Соснівки. З однієі сторони губернатор з Лєбедцовим,Каза рянос та К,з іншоі мер з Гурою,генсеком Радиком та К.
Соснівка приречена,для братви це справа честі і великих грошей.
Так і живемо! На наступних виборах нас знову куплять грошові міски та слащаві Лебедцови,а ми будемо проклинати пройдисвітів,хо ча вина є й наша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Kaban 19.02.2017 01:55
Є достовірна інформація, що організатори цих слухань збирають проплачених осіб з черкаською пропискою. Обіцяють певні бонуси за правильну постановку голосів на слуханнях, у вигляді невеликих майбутніх земельних преференцій у тій же Соснівці. "Бандоси" вже вважають себе переможцями! І думка цілого міста їм до одного цікавого місця!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 стабилизец 18.02.2017 21:43
толя-железяка боится своих избирателей. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100