реклама

реклама

Активісти створили сайт для боротьби з сепаратизмом, що місить базу даних найзухваліших антиукраїнських політиків. Про це координатори громадського об’єднання “Автомайдан Київ” Дмитро Карп, Катерина Кувіта та журналіст Айдер Муждабаєв повідомили під час прес-конференції в УНІАН, зазначають Патріоти України.

Метою громадської платформи "Україна без сепаратизму" є створення єдиної інформаційної бази найзухваліших антиукраїнських політичних діячів, які працюють в інтересах агресора – Російської Федерації.

Відзначимо, що в якості епіграфа на банері «антисепаратистської» бази використали слова черкаського письменника Василя Симоненка:

«Народ мій є!

Народ мій завжди буде!

Ніхто не перекреслить мій народ!»

"Ми запускаємо загальноукраїнський проект, який має наповнюватися. Навіть у Вікіпедію кожен користувач може зайти і додати якусь частину матеріалу, якої там не вистачає. Так само й у нас. І наше звернення, особливо до представників ЗМІ: ви знаєте, як все це працює. Можливо, якийсь матеріал було знято з якихось причин з ваших сайтів. Можливо, щось не вийшло взагалі, але є певні напрацювання, матеріали… Будь-ласка, скидайте нам цю інформацію – вона буде потрапляти на цей сайт", - пояснила Кувіта.

За її словами, сайт "Україна без сепаратизму" є суто політичним, і має інший формат, ніж сайт "Миротворець"

"Основна відмінність від сайту "Миротворець" - сюди потрапляють топ-політики або топ-політично-громадські діячі… У нас конкретизовано на політиках, на конкретних профілях", - додала Кувіта. Вона також повідомила, що у Facebook є сторінка з аналогічною назвою, на яку також можна подавати інформацію.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Ідеальну цитату вибрали! 20.02.2017 15:08
Цитую Олег:
Цей вірш Симоненко написав проти німецько-фашистської навали, яка ставила завданням знищити радянський народ! Цитата взяти саме з цього вірша.
Чи доречні тут слова поета?

Враховуючи те, наскільки недоімперія рашистів намагається копіювати рейх фашистів - ці слова якраз абсолютно доречні!!!
Вождь Кремля Путлєр дуже схожий і зростом, і фізіономією на фюрера Рейхстагу Гітлера. Анексія Криму була один-в-один повторенням гітлерівської анкесії Судетів і навіть брязкальця-медальки, видані рашистам за "возвращєніє Крима" маасква злизала один-в-один з медалі "Крим", яку видавали солдатам Вермахту. Я вже не кажу про ту критичну кількість прибацаних ідейних неонацистів з Пітера, мааскви і Дону, які зараз кубляться на українському Донбасі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Олег 20.02.2017 14:32
Де зараз ви, кати мого народу,
де сила ваша, велич ваша де?
На тихі зорі і на ясні води
Вже злоба ваша чорна не впаде.

Цей вірш Симоненко написав проти німецько-фашистської навали, яка ставила завданням знищити радянський народ! Цитата взяти саме з цього вірша.
Чи доречні тут слова поета?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Зер гут 20.02.2017 11:28
Хороша інформаційна база! Але перелік політичного г,вна, за яке не варто голосувати, а варто дати в морду - не повний 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Мусорщик 20.02.2017 09:36
Запишить туди першими агентiв москви:Дмитро Карп, Катерина Кувіта та журналіст Айдер Муждабаєв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100