реклама

реклама

Відповідне рішення схвалено на з’їзді Української асоціації районних та обласних рад, який пройшов 17 лютого 2017 року  в місті Київ.

Одним з головних питань порядку денного з’їзду був звіт про роботу Асоціації за 2016 рік, з яким виступив її Президент Сергій Чернов.

Делегати з’їзду також розглянули і прийняли рішення про фінансово-господарську  діяльність Асоціації,  затвердили рішення Правління з низки питань і результати роботи Асоціації між з’їздами тощо.

Розглянуто ряд організаційних питань. Зокрема, прийнято рішення про прийом нових членів, внесено зміни та доповнення до Статуту, до складу Ревізійної комісії, Правління і Президії Асоціації.

Потім делегати обрали Віце-президентів Асоціації. Ними стали Олександр Вельбівець, голова Черкаської обласної ради; Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради; Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної ради; Анатолій Олійник, голова Вінницької обласної ради; Гліб Пригунов, голова Дніпропетровської обласної ради; Ганна Старікова, голова Київської обласної ради; Анатолій Урбанський, голова Одеської обласної ради та Василь Богданцев, голова Єланецької районної ради Миколаївської області.

Про це інформують в облраді.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 MICHAEL 21.02.2017 16:05
Ого, скільки віце-президентів, я думаю, питання утилізації сміття та побудова
заводів скоро буде вирішена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Олександр 21.02.2017 12:38
Скоро дійде й до губернаторства острова Борнео):):
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100