реклама
Sucurity Police

реклама

Групою прокурорів Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень відносно 65-річного жителя Уманського району, внесеному 19.02.2017 до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України.

index

Встановлено, що 78-річний житель одного із сіл Уманського району, 19.02.2017 року близько 08 год. 00 хвилин, з метою нанесення тілесних ушкоджень на ґрунті ревнощів до своєї 44-річної дружини 65-річного чоловіка, взявши з собою мисливську рушницю, яку він попередньо зарядив двома патронами 20 калібру, прийшов до подвір'я домоволодіння, де знаходився потерпілий та здійснив один постріл по вхідних дверях в будинок, - у той момент коли потерпілий  з середини частково закривав їх, в результаті чого останній отримав від здійсненого пострілу тілесні ушкодження в область шиї та плеча, які відповідно до висновку судово-медичного експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

19.02.2017 вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Наразі  проводяться  необхідні  слідчі  та  процесуальні  дії, спрямовані на  встановлення  усіх  фактичних  обставин  справи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення злочинцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до десяти років, інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100