реклама

реклама

Працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху під час несення служби на стаціонарному посту виявили два автомобілі з підробленими документами.

20 лютого, близько 15.30, на 121 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя, працівники поліції зупинили автомобіль «Ford Scorpio», під керуванням 35-річного мешканця Київської області. При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції встановлено, що номер кузова нанесений не в заводських умовах, а свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

PM442image002

Цього ж дня, за півгодини потому, поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes Benz Vito». За кермом автомобіля перебував 45-річний житель міста Черкаси.

PM657image003

При перевірці документів на транспортний засіб по базам даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

На місце подій було викликано слідчо-оперативну групу Золотоніського відділу поліції. Водіїв та транспортні засоби доставлено до відділу поліції. За обома фактами наразі проводиться перевірка.

Сектор комунікації Черкаської області

за матеріалами відділу забезпечення безпеки

дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100