реклама

реклама

На виконання вимог ст. 6 Закону України «Про прокуратуру» органи прокуратури на пленарному засіданні відповідної ради інформують населення про результати своєї діяльності шляхом надання узагальнених статистичних та аналітичних даних.

Так, 17 лютого 2017 року, на засіданні сесії Черкаської районної ради, керівник Черкаської місцевої прокуратури Шелудяков С.В. проінформував населення про стан злочинності та результати діяльності прокуратури у 2016 році.

Зазначено, що у минулому році на території Черкаського району обліковано злочинів на близько 17 % більше, ніж у 2015 році.

Так, зокрема, на території району збільшилась кількістьзлочинів, пов’язаних з нанесенням умисних тяжких тілесних ушкоджень, злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості, розбоїв, ДТП зі смертельними наслідками.

Разом з тим, питома вага по окремих категоріях злочинів є нижчою від загальнообласної. Зокрема, це стосується особливо тяжких злочинів, злочинів середньої тяжкості, злочинів вчинених раніше судимими особами та особами, що знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

З позитивних тенденцій варто зауважити, що правоохоронними органами вжито ряд заходів, спрямованих на попередження вчинення кримінальних правопорушень та бездоглядності в підлітковому середовищі.

Крім того, відмічено, що причини зростання окремих категорій злочинів обговорені на координаційній нараді керівників правоохоронних органів м. Черкаси та Черкаського району з розробленням спільних заходів щодо поліпшення криміногенної ситуації на території регіону.

Робота на вказаних напрямках постійно триває. Про це інформує Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 депутат 21.02.2017 18:58
Узагальнені статистичі та аналітичні дані, це так, щоб показать які ми хороші, і в той же час ніхто нічого не розібрав. Краще б сказав, скільки винуватих не притягнено до відповідальност і і скільки не винуватих притягнено, для вашої статистики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100