реклама

реклама

20 лютого відзначав 90-річчя Гладкий Іван Федорович, в минулому лісничий Мліївського лісництва Смілянського лісгоспу, ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій.

DSC_0854

З нагоди поважної дати з привітаннями до лісівника завітали начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда, голова Городищенської РДА Олексій Лавріненко, голова профспілкового комітету підприємства Надія Ковальська, лісничий Мліївського лісництва Олександр Гарань.

Народився Іван Федорович у селі Мліїв Городищенського району. Пройшов Велику Вітчизняну війну, був тяжко поранений, має численні ордени та медалі за подвиги під час бойових дій. У 1961 році закінчив Чугуєво-Бабчанський лісний технікум й отримав спеціальність "технік лісового господарства".

Роботу розпочав у Мліївському лісництві після війни. З 1946 року працював пожежним сторожем, лісником, помічником лісничого. З 1986 року до 2001 року – лісничим Мліївського лісництва. Все професійне життя, а це понад півстоліття, пройшло в одному лісництві – загальний стаж у лісовому господарстві становить 54 роки.

Ювіляр завжди вів здоровий спосіб життя, надзвичайно відповідальний та життєрадісний, має відмінне почуття гумору. Цікавиться політикою, економікою, і, звісно, лісовим господарством. Секретом довголіття вважає любов до життя, до себе та до улюбленої справи, яку пощастило мати. А ще, розповідає, часто говорив з лісом та деревами, просив у них сили й здоров'я.

Найбільшим досягненням у лісовій справі Іван Федорович вважає понад 3,5 тисяч гектарів лісових культур, які створені під його керівництвом. А в особистому – пишається двома доньками, внуками та правнуками.

"Від великої родини лісівників Черкащини зичу міцного здоров'я, земних гараздів та радості від кожного дня життя. Бажаю миру, родинного затишку й надалі не втрачати бадьорості та ділитися своїми секретами довголіття!", – привітав ювіляра головний лісівник області Олександр Дзюбенко.

Поздоровив Івана Федоровича від колективу Смілянського лісгоспу директор Юрій Сегеда: "Ви є яскравим прикладом справжнього лісівника та втіленням лісівничої мудрості. Цінуємо ваш досвід та бажаємо й надалі залишатися таким же енергійним, при добрій пам'яті й міцному здоров'ї".

Того дня Іван Гладкий від лісівників Черкащини отримав цінні подарунки, серед них – сучасний телевізор. В свою чергу, подарував усім, хто до нього завітав, гарний настрій та частинку своєї душі, яка й досі залишається молодою.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Монтекрісто 22.02.2017 20:12
Приємно подивитись на діда. 90 років, а виглядає краще за молодого хлопця з пузом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100