реклама

реклама

У вівторок, 21.02.2017, слідчим відділом прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, 3 особам, одна з яких є працівником патрульної поліції, за фактом групового нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості місцевому жителю біля одного з розважальних закладів м.Черкаси в кінці грудня 2016 року.

index

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчо-процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, обрання підозрюваним запобіжних заходів, відсторонення правоохоронця від посади, завершення досудового розслідування у найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Громадянин 23.02.2017 10:37
А чому поліцейському не оголошують підозру за перевищення службових повноважень, адже поліцейський навіть у позаслужбовий час є при виконанні службових обов'язків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 світло 23.02.2017 01:22
що за брехня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Гатила 23.02.2017 00:13
Це ті придурки що до дружини потерпілого причепилися, а коли чоловік підійшов замість того щоб вибачитися пустили в хід кулаки? Ну пару років зони покаже придуркам що місце биків коло параші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100