реклама

реклама

Дням, з нагоди відзначення двох років створення громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій», відбулася прес-конференція, в ході якої було підбито підсумки роботи організації та окреслено основні напрямки діяльності на перспективу. До участі у заході долучився і директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

фото

В рамках співпраці обласної служби зайнятості та ГО «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» протягом 2016 року було проведено ряд спільних заходів:

- виїзна акція за участю представників Черкаського міського центру зайнятості, громадських організацій «Об’єднання бійців-реформаторів», «Об’єднання патріотичних сил», «Центр підтримки молоді» та місцевих ЗМІ щодо інформування про стан ринку праці, послуги служби зайнятості та впровадження інноваційних он-лайн сервісів в роботі служби;

- семінар на тему «Як розпочати свій бізнес» та презентація проекту «Школа підприємця» для безробітних, які перебувають на обліку в міському центрі зайнятості та зацікавлені відкриттям власної справи;

- зібрання голів студентських рад вищих навчальних закладів міста на базі Центру підтримки молоді, який функціонує при громадській організації, щодо використання сучасних підходів та методів ефективного працевлаштування молоді.

Під час заходу між керівником обласного центру зайнятості Григорієм Дендемарченком та виконавчим директором ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгенієм Глєбовим було досягнуто домовленостей щодо координації спільних зусиль з проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед майбутніх підприємців в напрямку відкриття власної справи та налагодження ефективної взаємодії, в рамках діяльності консалтингових центрів обласної служби зайнятості, як інструменту підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу через надання інформаційно-консультаційних послуг. Крім того Григорій Дендемарченко наголосив, що: «З метою підвищення рівня працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, сприяння зайнятості молоді та розвитку стратегічної кадрової політики підприємств регіону є важлива організація подальшої співпраці служби зайнятості з Центром підтримки молоді».

«За два роки своєї діяльності ми зрозуміли, що громада може мати вплив на життєво важливі процеси в житті регіону. Тож на сьогодні в нас вже є чималий перелік здобутків і реалізованих проектів. Для нас найголовніше – об’єднати суспільно-активну частину населення області з метою впровадження новітніх методів ведення підприємницької діяльності на принципах відкритості та доводити будь-яку справу до логічного її завершення», - зауважив керівник громадської організації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100