реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області продовжують виявляти нелегальні автівки. За дві доби чотири автомобілі, а з початку року тридцять.


Так, 21 лютого в Шполянському районі на а/д Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, за порушення Правил дорожнього руху співробітники поліції зупинили автомобіль «Chevrolet Metro», під керуванням 71-річного жителя Дніпропетровської області. Під час перевірки документів було встановлено, що дані в свідоцтві про реєстрацію не відповідають наявним інформаційним системам поліції та вказаний транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Пізніше, в с. Носачів Смілянського району був зупинений автомобіль «Volkswagen Jetta», під керуванням 29-річного жителя м. Шпола. При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції було встановлено, що номер кузова автомобіля вварено кустарним способом.

22 лютого, близько 08.00 год., в м. Шпола по вулиці Шевченка був зупинений автомобіль «Ford Transit», під керуванням 24-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів та звірки з базами даних було встановлено, що на автомобілі відсутній номер кузова з дублюючою табличкою та рік випуску автомобіля не співпадає з роками випуску його комплектуючих деталей. Даний транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

22 лютого, близько 08.30 год., на автодорозі Звенигородка-Катеринопіль був зупинений автомобіль «Opel Tigra», під керуванням 40-річного жителя Катеринопільського району. Під час перевірки документів на автомобіль було встановлено, що даний автомобіль знятий з реєстрації та номер кузова не співпадає з записами інформаційно-пошукової системи поліції.

По всіх чотирьох фактах на місця події були викликані слідчо-оперативні групи поліції. Транспортні засоби затримано та доставлено до відділів поліції. Проводяться слідчі дії.

Про це повідомили в відділі ЗБДР управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100