реклама

реклама

В ході проведення відпрацювань сіл Тальнівського району, правоохоронці провели два санкціонованих обшуки та виявили незаконне зберігання конопель. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

До працівників  поліції Тальнівського відділення надійшли два повідомлення про зберігання наркотиків жителями двох сіл району. Під час перевірки інформації підтвердилися. Ними виявилися 35-річний житель села Кобиляки та 36-річний житель села Онопрієвки. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці в домоволодінні кожного виявили та вилучили по 30 грам коноплі, яку, як пояснюють  чоловіки, в  літню пору року вирощували в найближчих лісосмугах для власного вживання.

За словами начальника Тальнівського відділення поліції Ігоря Голоти вилучене наркозілля направлено на дослідження, відкрито ряд  кримінальних проваджень за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100