реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаським окружним адміністративним судом повністю задоволено позов прокурора про визнання бездіяльності Уманської міської ради незаконною та зобов’язання вчинити дії, зокрема прийняти до комунальної власності територіальної громадяни м. Умані житлові будинки, які перебували на балансі підприємства-банкрута.

Згідно з вимогами чинного законодавства України, у разі банкрутства державного підприємства, об’єкти належного йому державного житлового фонду, в тому числі гуртожитки, передаються в установленому порядку до комунальної власності відповідної територіальної громади.

Так, у ході реалізації представницьких повноважень шляхом вступу до господарської справи про банкрутство державного підприємства «Рубін» прокуратурою області виявлено порушення вимог закону щодо неприйняття Уманською міською радою до комунальної власності житлових будинків загальною вартістю понад 100 млн. грн., які перебували на балансі зазначеного підприємства, що стало підставою для звернення прокуратури до суду з відповідним позовом. Про це інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100