реклама

реклама

У безхатченка, який проживав в підвальному приміщенні однієї із багатоповерхівок Черкас, правоохоронці виявили та вилучили патрони різного калібру. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

Близько 23 години до чергової частини Черкаського відділу поліції поступило повідомлення від жителів однієї із багатоповерхівки міста про те, що в їхньому підвальному приміщення проживає безхатченко. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та патрульні.

Правоохоронці, що виїхали на місце пригоди, перевіряючи підвал побачили людину, що спала в одному із куточків приміщення на старенькому матраці. Ним виявився 55-річний житель одного із сіл Канівського району, який, за його словами, не має постійного місця проживання. На полу біля нього, правоохоронці виявили та вилучили 5 патронів калібру 9 мм та 1 патрон калібру 7,62 мм, походження яких він не зміг пояснити.

Речові докази направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Старий 25.02.2017 12:36
Якщо біля сплячого на "старенькому матраці" безхатченка на підлозі підвалу, до якого є вільний доступ, поліцейські знайшли жменю патронів, то це не означає, що він причетний до їх зберігання. Там в підвалі поліцейські могли знайти і жменю маріхуани, походження якої цей бідолага також не зміг би пояснити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Учитель 24.02.2017 19:41
От саме в такому випадку повинні спрацювати адвокати Центру надання безкоштовної допомоги і захистити чоловіка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Небайдужий 24.02.2017 15:03
Цитую: "На полу біля нього, правоохоронці виявили та вилучили 5 патронів калібру 9 мм та 1 патрон калібру 7,62 мм, походження яких він не зміг пояснити".
А якже чоловік міг пояснити походження вказаних патронів, якщо він до них не має ніякого відношення. Очевидним є той факт, що на беззахисного чоловіка хочуть покласти вину за злочин, який він не скоював.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Громадянська позиція 24.02.2017 10:27
На знедоленій людині поліцейські ще й роблять штучні показники, прикриваючи свою бездіяльність. В їх статистичних звітах добавилась ще одна серйозна стаття. І нікому не цікава кількість вилучених патронів і чи взагалі причетний до них вказаний чоловік. Зважаючи на те, що вказана особа не має постійного проживання, є реальна ймовірність, що його ще й заарештують. Невже так повинна працювати нова поліція?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 если вдуматься, то 24.02.2017 09:21
есть только два варианта: это какой-то бред, либо мир сошел с ума.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100