реклама
Sucurity Police

реклама

Партнерство в підготовці технічних кадрів запропонував представникам японських компаній голова Черкаської ОДА. У четвер Юрій Ткаченко зустрівся із керівництвом SojitzCorporation та ISUZUMotorsLtd. Ці компанії співпрацюють із ПАТ «Черкаський автобус».

За словами очільника області, сприяння налагодженню двосторонніх партнерських стосунків між іноземними та регіональними підприємствами є одним із пріоритетних напрямів роботи обласної влади. Як і створення привабливого бізнес-клімату та розвиток інфраструктури для інвестування.

– Саме задля цього ми створили Агенцію регіонального розвитку Черкащини, – зауважує Юрій Ткаченко. – Це проектний офіс, який працює над залученням інвестицій, міжнародної допомоги, надає проектний супровід і допомагає нашим підприємствам виходити на зовнішні ринки.Окрім цього, нині ми працюємо над першим індустріальним парком. Це теж нові можливості для іноземних компаній щодо розміщення тут їхніх потужностей. Зважаючи на відновлювальні тенденції в економіці, ми сподіваємося також на зростання попиту на продукцію автомобілебудування.

Голова Черкаської ОДА подякував керівництву ПАТ «Черкаський автобус» за розвиток цієї галузі. А ще – за співпрацю із провідними японськими корпораціями, що постачають їм якісні комплектувальні.

– Ми запропонували об’єднати зусилля в підготовці технічних кадрів, – говорить Юрій Ткаченко. – Область має хорошу навчальну базу. Було б добре, щоби наші студенти практикувалися у кращих компаніях. Вони ж матимуть змогу формувати собі якісний кадровий резерв. Наші японські партнери цим зацікавилися. Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч стане поштовхом до подальшої активізації співробітництва.

Нагадаємо, згідно з Указом Президента, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. У межах цього на Черкащині запланували низку культурних, освтініх і бізнесових заходів.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 федор принципиальный 27.02.2017 10:11
Опомнились-"Черкасскому автобусу" 50 лет,выпущено десятки тысяч разнообразной техники,продукц ия эксплуатируется в Европе и Азии,а школьные автобусы область покупает неизвестно у кого,видимо,раз водить порсят и торговать в своих кабаках,лавках проще,чем помочь заводу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Голос Народа 27.02.2017 10:00
С арабами уже наладили все бизнес связи,осталась япония.Господи,ткаченк о,но уйди ты уже по добру,по здорову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100