реклама

реклама

Цілий під’їзд евакуювали вранці у п’ятницю з корсунської багатоповерхівки. Одна з мешканок вранці о пів-на-сьому побачила під дверима квартири на другому поверсі зелений дерев’яний ящик, схожий на армійський. Жінка одразу зателефонувала до поліції, адже на сході країни – війна, тож пильність виявляють і мешканці мирних територій.

Про це інформує корсунська журналістка Галина Добровольська.

16996099_920313584738131_1064108565312493155_n

Деталі вона дізналася у начальника місцевої поліції Руслана Воронецького:

- 24.02.2017р. в 6:25 до Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення, що на 2-му поверсі четвертого під’їзду по вул. Ярослава Мудрого виявлено дерев’яний ящик зеленого кольору. Слідчо-оперативна група виїхала, евакуювали місцевих жителів. На ящику написано «бойовий запас». Але при огляді АНІ вибухівки, НІ будь-яких проводів чи чогось іншого небезпечного не було виявлено, натомість у ящику виявився сувенірний набір посуду. Поклали людям під двері, як подарунок, – зазначив поліцейський.

«Отож вранці, замість збиратися на роботу і в школу, корсунці змушені були залишити свої оселі та чекати висновків правоохоронців. А сам очільник місцевої поліції каже, що вийшли спонтанні навчання, які довели високу готовність підрозділів поліції та МНС і швидкість реагування», – зазначає журналістка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100