реклама
Sucurity Police

реклама

З будинку, раніше судимий 34-річний чоловік, викрав грошові кошти у сумі 6 000 гривень. За декілька годин його затримали правоохоронці та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

index

До чергової частини Кам’янського відділення поліції зателефонувала 39-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку з її будинку. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Заявниця розповіла, що до неї в гості з іншої області приїхав брат, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, щоб трохи пожити у неї. Вона з чоловіком на декілька годин пішла в гості до сусідів, а згодом повернувшись виявила пошкоджений замок на дверях та крадіжку грошових коштів у сумі 6 000 гривень. У крадіжці підозрює свого брата. Родича вдома не було і місце перебування його їй не відоме. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці вже за декілька годин розшукали чоловіка на одній із вулиць села та доставили до відділення поліції. Крадій не став заперечувати свою причетність до вчинення крадіжки та при особистому огляді вказаної особи, правоохоронці виявили велику кількість грошових коштів, яких він ще не встиг витратити на розваги.

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

Сектор комунікації Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Черкащанин 26.02.2017 08:56
Коли нарешті поліцейські повідомлять про затримання осіб, які викрали пам'ятники Тарасу Шевченку та розкриття інших тяжких резонансних злочинів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100