реклама

реклама

Під секретарем Черкаської міськради Олександром Радуцьким, можливо, «захиталося крісло». Такий висновок робить видання «ІнфоМІСТ».

13268225_857045124400848_4773971213741410190_o

Депутат Черкаської міськради, екс-«УКРОПівець» Михайло Бінусов зареєстрував проект рішення про відставку секретаря міськради Олександра Радуцького. Проект рішення він оприлюднив у «Фейсбуці».

«Давайте разом зірвемо план секретаря міської ради щодо незаконного імпічменту міському голові», – підписав документ Бінусов.

prokt

Як ідеться у пояснювальній записці, підставою для припинення повноважень Радуцького є проект рішення щодо забудови Соснівки – його не було опубліковано за 20 днів до ухвалення, як цього вимагає закон.

poyasn

poyasn2

poyasn3

Як стало відомо сайту «ІнфоМІСТ» із джерел у депутатському корпусі, в обранців нібито уже є необхідні 23 голоси для відставки секретаря. Сам Радуцький у коментарі виданню заявив, що «не впевнений» у цьому.

– Я не впевнений у цьому, тому що конструктив минулого року показав, що місто на очах змінюється. І про це говорять жителі міста, – прокоментував проект рішення Радуцький.

Він також зазначив, що поштовхом до почату реалізації плану з його відставки стала нібито остання сесія міськради, на якій виник скандал із депутатом міськради від ВО «Черкащани» Павло Карасем. Радуцький заявляє, що «руками депутатського корпусу Карась намагається захопити посаду керівника «Черкаситеплокомуненерго».

Саме після конфлікту Карася та Радуцького перший і вирішив ініціювати відставку секретаря.

Радуцький також зазначив, що на посаді секретаря бачить себе сам Михайло Бінусов. Варто нагадати, що саме голос цього депутата виявився вирішальним під час затвердження складу виконавчого комітету. Після резонансного голосування Бінусов був виключений із фракції «УКРОПу».

Співрозмовники видання із числа депутатів міської ради неодноразово повідомляли про наявність секретарських амбіцій в Михайла Бінусова.

Натомість, сам Олександр Радуцький у «Фейсбуці» написав, що повністю підтримує міського голову Анатолія Бондаренка.

«Шановні депутати Черкаської міської ради! Наразі із боку нашого колеги по депутатському корпусу Михайла Бінусова відбувається провокація з приводу того, що у мене є начебто план по імпічменту міського голови, – написав пан Радуцький. – Ще раз офіційно заявляю, що я повністю підтримую міського голову Черкас Анатолія Бондаренка та є членом його команди. Рік тому ми почали працювати, і разом із депутатами міської ради зуміли продемонструвати злагоджену, ефективну роботу за підсумками 2016 року. Тому закликаю продовжувати конструктивно працювати вже у цьому році!»

реклама

Коментарі  

 
+8 #7 Семен 28.02.2017 13:50
Радуцького на мило!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 ВІРА 27.02.2017 17:07
Хто з них бреше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 777 27.02.2017 16:32
Цитую на дієту:
Перебор з смотрящими ?

У Радуцкого, скорее всего : "К одиннадцати - Туз!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #4 Мудрагель 27.02.2017 13:36
Патаму шо нада обирати (призначати) на посади тих хто не хоче, сопротівляєтця йти на посаду. А Сашуня, хотів аж пищав. Ходи і просив всіх:"Ну обірітє мєнє, обірітє на посаду писаря міськради. Я Вам віддячу! От і нєхарашо получаєтьця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 на дієту 27.02.2017 12:29
Перебор з смотрящими ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 Громада. 27.02.2017 11:22
З мовчазної згоди Голови, павуки в банці влаштовують перерозподіл бюджетних коштів. Основна причина,- Саша жадний і не ділиться. Правда і Міша недавно став безробітний. Та і з Юністю невідомо як повернеться. Голова, як завжди чекає, з ким прийдеться працювати......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 федор принципиальный 27.02.2017 11:00
Вся перечисленная свора-єто в***очники,обна глевший паша кем и под кем он только не был,доил горожан,ТЭЦ с одарычем,кстати ,его с сашей давиденко накрыли на взятках еще в те далекие годы,сейчас рвется на хлебное место,шурик по своей простоте вытащил на общее обозрение и опять спрятал под матрац 400.000 баксов,бинусов и последние события его с дядченко говорят о их нечистоплотност и,кого не возьмите от всех запашок гнилья,обидно,ч то никто не наказан-да оно и понятно страна,в которой мы живем сама живет по бандитским законам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100