реклама

реклама

Ряд громадських організацій сьогодні на прес-конференції в Черкасах заявили про необхідність рішучішого контролю за владою, яку «обирали не для того, щоб вона розбазарювала, або відверто крала з бюджету, а для того, щоб вона створювала нормальні умови для розвитку громадян».

На фото одна з візитівок Черкас – стихійна торгівля в центрі міста

На фото одна з візитівок Черкас – стихійна торгівля в центрі міста

Як зауважив активісти ГО «Автомайдан-Черкаси» Сергій Яковенко, завдяки децентралізації влада нині має такий бюджет, який і не снився їх попередникам.

– Міський голова з секретарем міськради урочисто рапортували в радянському стилі про те, що Черкаси за 2016 рік посіло перше місце за таким показником як покладений квадратний метр асфальту на душу населення. А що насправді? Закінчилася зима з її ожеледицею і нескінченними чергами до травмпунктів, і разом зі снігом зійшли ті квадратні метри асфальту. Центр міста розбитий, зате розплодилося повно газових заправок без жодних дозвільних документів, щоночі плодяться МАФи, дерибан землі в рекреаційних зона. І все це на фоні скандалів в міськраді, – зауважує Яковенко.

Активіст зауважив, що візитівкою Черкас можуть тепер бути згорілий театр з поганою дорогою, або з кіосками з трусами і потворним фонтаном біля ЦДЮТ.

– Звісно, черкащани на наступних виборах зроблять свій вибір. Та ми бачимо, що кризові процеси вже відбуваються. Зареєстрований проект рішення про відставку секретаря міськради Олександра Радуцького. Ми підтримуємо це, але вважаємо, що все має відбуватися в публічній площині, а не кулуарно, – зазначив Яковенко.

Що вимагатимуть від влади громадські організації, щоб навести лад в місті, читайте згодом…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 прохожий 28.02.2017 19:25
Після революції розвелося в нашій країні активістів і активних і пасивних. Цікаво, а ГО "Автомайдан-Черкаси" пасивні чи активні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 А 28.02.2017 19:20
«покладений квадратний метр асфальту на душу населення» - Та не треба асфальт на душу населенню класти, на дороги кладіть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Славко 28.02.2017 15:54
Активисты ёпт.. Лопаты и тряпки в руки и порядок наводите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Рубан 28.02.2017 15:27
Почали бомбити мера-Толика. Чи то не поділився, чи мало поділився. Але що хочуть бортанути - це точно. В місті останні роки завелися гроші, от саме вони й не дають спокою рехварматорам. А саме головне - Залізяка із враждебної партії "мами".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Голос народа 28.02.2017 15:25
Только объединение всех здравомыслящих людей в единый фронт против этой банды нуворишей позволит нам одержать победу над силами зла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100