реклама
Sucurity Police

реклама

На двох черкаських вулицях тимчасово обмежать проїзд транспорту. Відповідні рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 28 лютого, інформує офіційний сайт міськради.

image.php Так, йдеться про ділянку вулиці Новопречистенської (колишня – Сєдова) від Миколи Негоди (раніше – Тищенка) до Гетьмана Сагайдачного (колишня – Ватутіна). Рух транспорту тут обмежать у період із 28 лютого до 16 березня через ремонт каналізаційного колектора.

На три місяці – відсьогодні й до 28 травня – закриють проїзд вулицею Небесної Сотні на ділянці від бульвару Шевченка до вул. Благовісної. У цей час там триватимуть роботи з ремонту дорожнього покриття. Утім, як відзначив директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко, перекриття руху на цій вулиці відбуватиметься поквартально, аби в такий спосіб зменшити незручності для містян.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 777 28.02.2017 19:34
Два квартали ремонтуватимуть три місяці?! Скільки ж часу чекати на ремонт бульвару Шевченка, у нинішньому його стані?! Невже до кінця поточного року (з такими темпами)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100