реклама

реклама

До Територіального сервісного центру МВС №7145, що в місті Золотоноша, звернувся місцевий житель з заявою про перереєстрацію, за дорученням, на своє ім`я автомобіля марки ВАЗ-2109.

ВАЗ 2109

В ході проведення даної операції, працівники ТСЦ 7145, спільно з фахівцями експертної служби МВС, виявили, що передня права опора пружини з маркувальним майданчиком вварена не в заводських умовах. Дублююча табличка відсутня, а номер двигуна знищено.

Слідчо-оперативна групаЗ олотоніського відділу поліції, яка прибула за викликом, задокументувала даний факт. Автомобіль та документи на нього вилучено. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Шановні автовласники! Працівники сервісних центрів МВС, звертаються до всіх, хто вирішив придбати автомобіль! Будьте пильними і обачними! Звертайтеся за консультацією до експертів науково-дослідного криміналістичного центру МВС, які працюють при кожному територіальному сервісному ценрі МВС. Вони перевірять на достовірність ідентифікаційні номери вузлів, агрегатів та реєстраційних документів вашого майбутнього транспортного засобу.

Про це інформує прес-служба РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100