реклама

реклама

Студенти Тальнівського будівельно-економічного коледжу збираються мітингувати під вікнами «Черкасигазу». Молодь налаштована рішуче. Кажуть, блокуватимуть керівництво цієї організації, поки ті не поновлять газопостачання до котельні навчального закладу. Терпіти далі несила.

Газ не подається від п’ятниці, - інформують «Вісті Черкащини».

«Те, що робить керівництво «Черкасигаз» навіть не шкідництво, а геноцид. – обурюється директор навчального закладу Андрій Андрющенко. – Цим панам плювати на дітей, на коледж. Ми ще у понеділок заплатили за газ, але там навмисне зволікають. У середу їхній представник зателефонував моєму заступнику (від мене ховаються і не спілкуються) і виставив нові умови – зробити 1200 гривень передоплати за газопостачання. Та не проблеми, заплатимо і за те, що заробили і за незароблене, але включіть опалення дітям! Де рахунок? Нема!»

Газовики на нараді в райдержадміністрації пообіцяли газ включити ще 1 березня. Втім слово не дотримали.

Через надзвичайну подію у понеділок та вівторок студенти не навчалися. Від середи навчання відновили, але студенти і викладачі вимушені займатися одягненими. Після пар немісцеві повертаються до холодного гуртожитку.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Регіональна Тальнівщина 02.03.2017 19:22
Гоям газ кошерний суркісовський газ протипоказаний. А от якби відключили від газу уманську синагогу, зараз був би кіпіш на міжнародному рівні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 * 02.03.2017 14:59
Дякуємо олігархам за щасливе дитинство !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Водолаз 02.03.2017 13:36
жах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100