реклама

реклама

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який обікрав жителя Корсунь-Шевченківського району. Зловмисник, якого підвозив потерпілий, викрав з його машини мобільний телефон та хотів його продати. Сума збитків становить близько 6000 гривень. Речовий доказ вилучено, відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонував 34-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів що на своєму авто підвозив чоловіка до вокзалу. Коли висадив попутника то виявив, що з автівки зник мобільний, вартістю близько 6000 гривень. Чоловік намагався повернути телефон самотужки, але це йому не вдалося і він звернувся до поліції.

Працівники поліції, що були в складі слідчо-оперативної групи, встановили особу підозрюваного та його місце проживання. Ним виявився раніше судимий та наркозалежний 40-річний місцевий житель, у якого правоохоронці виявили викрадений у потерпілого телефон. З його слів стало відомо, що крадіжку  він вчинив, щоб таким чином підзаробити грошей.

Речовий доказ вилучений та повернутий потерпілому. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Петрович 04.03.2017 23:06
З наркоманами ніяких справ, у них ні сорому ні совісті. Одне бажання: "Уколоться и забыться..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100