реклама

реклама

Наприкінці лютого 2017 року після звернення депутата Черкаської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Володимира Волковича, стосовно перепадів напруги у електромережі села Іваньків, Канівський РЕМ провів ремонтні роботи та відновив якісне постачання електроенергії для споживачів.

index

Слід зауважити, що іваньківці уже кілька років потерпали від зависокої напруги. Як стало відомо, мешканці села на вихідних, коли є найбільше споживання електроенергії, змушені були вечорами сидіти при свічках. Були випадки, коли в селян від перепадів напруги виходили з ладу й не підлягали ремонту електроприлади.

1 березня 2017 року Володимир Волкович отримав відповідь про проведені роботи й вирішив перевірити чи справді проблему було вирішено, радіють в прес-службі ВО "Свобода".

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Пенсіонерка 06.03.2017 16:54
А чи неможна провести ремонт електромереж в домах по вул.Ватутіна в м.Черкаси в районі кільця (перетин з Пацаєва)? Бо напруга в домах (як в приватних, так і багатоповерхівк ах) скаче від 145 до 270В, електроприбори (холодильники, пральні машини та ін.) працюють на межі можливостей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100