реклама

реклама

Тальнівське автотранспортне підприємство підвищило плату за проїзд у приміських автобусах на 20%. Про це повідомив голова правління ВАТ АТП 17137 Віталій Накоп’юк. Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

"З початку року майже всі офіційні перевізники в області припинили свою діяльність, – розповідає Віталій Іванович. – Ринок віддали на відкуп нелегалам, які взагалі не платять податків. Таких по області 90%. Ми залишилися чи не єдиним островком стабільності в регіоні. Утім, нас поставили на межу виживання. Адже за рік вдвічі збільшилися ціни на пальне. Також удвічі виросла мінімальна заробітна плата. Ми би могли теж підвищити плату за проїзд удвічі, але треба враховувати купівельну спроможність населення. Тому поки йдеться лише про 20% підвищення. Поїздимо – побачимо. Якщо пасажирів стане менше й доходи підприємства не зростуть, то можемо взагалі зупинитися. І тоді прийдуть нелегали, для яких не треба узгоджувати ціну на проїзд. Хочеш, бабо, їхати з Лісового? Плати 40 гривень і не торгуйся".

Віталій Іванович каже, що за місяць зросте ціна проїзду і в міських автобусах.

"Ми просили міськраду погодитися на ціну в 6 гривень, але не будемо проти, якщо вона погодиться й на 5. Для нас кожна копійка нині на вагу золота. Он лише за січень за електроенергію заплатили 23 тисячі. І це при тому, що вночі на території горять дві лампочки, щоби сторожі не набили ґулі. Якщо так піде й надалі, то дешевше буде закупити для охоронців прибори нічного бачення".

Востаннє плату за проїзд у Тальному підвищували кілька років тому. Нині проїхатися містом коштує 4 гривні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Реаліст Комаров 07.03.2017 11:42
Які нелегали, кругом всі виходять з тіні і небачено росте ЄСВ- так Розенко сказав, а на місцях гаряче підтримали. То мабуть так воно й і є...крім Тального.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100