реклама

реклама

Черкаський журналіст розслідував, активіст Вадим Комаров на сьогоднішній сесії Черкаської міськради звернув увагу на стан доріг.

images

«Те що дороги робляться – добре. Але питання: як вони робляться, – зазначив Комаров, критикуючи якість робіт. – Тож просив би створити комісію з представників депутатів, активістів, змі для перевірки якості доріг».

Секретар міськради Олександр Радуцький сказав, що це в компетенції міського голови. або депутати можуть надати відповідні рішення.

«Для чого винаймати технічний нагляд і платити їм гроші, якщо потім депутатами доведеться ходити і заглядати в дірочки? Ми ж не фахівці з дорожнього господарства», – зауважив депутат Володимир Гриценко.

Радуцький також попросив відповідний департамент, що відповідає за ремонт доріг міста, дати пояснення депутатам щодо ремонту доріг.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #4 Громада. 07.03.2017 18:06
Для початку, поміняти підрядчика, визначеного під тиском Радуцького.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Масяня 07.03.2017 14:08
Пилите Шура,пилите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 федор принципиальный 07.03.2017 12:48
Если ремонт делать по науке и соблюдать технологию укладки асфальта,то таким как шурик и ему подобным нечего будет класть под матрас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Цирк 07.03.2017 11:36
Як мінімум необхідно вимагати від влади окремого акту по кожній дорозі по якій був ремонт в кінці гарантійного строку на її відповідність і цілісність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100